SUNNUNTAIBRUNSSIN SISÄLTÖ
Alkubuffet:
Caesar-salaattia, paahdettua parsakaalia (L)
Vihersalaattia (Veg,G)
Linssi-lehtikaalisalaattia (Veg,G)
Katkarapusalaattia (M,G)
Tapas valikoima: Leikkeleitä, juustoa, paahdettua parsakaalia & pähkinää, Pistou-marinoituja vihanneksia (L,G)
Tuoreita hedelmiä
Smoothie (Veg,G)
Tuoremehua
Tuorepuuroa marjoilla (Veg,G)
Jogurttia marjoilla ja granolalla (L)
Pannukakku ja hilloa
Omena-kaurapaistos & kanelivaahtoa (Veg,G)
Pääruoka pöytiintarjoiltuna:
(hinta sisältää alkubuffetin)
Egg Brioche (L) 32€
Briossi-sämpylä, paistettua kananmunaa, cheddarjuustoa, tuoretta pinaattia ja ruohosipuli-kreemiä
Beef Brioche (L) 34€
Briossi-sämpylä, paistettua naudanlihapihvi, cheddarjuustoa, tuoretta pinaattia ja ruohosipuli-kreemiä
Salmon & Hollandaise (L,G) 42€
Grillattua lohta, paahdettua perunaa, kasviksia ja hollandaise-kastiketta
Beef & Tryffle (M,G) 45€
Pariloitua naudan marmori ulkofileetä, tryffeliperunaa, paistettuja kasviksia ja rosmariini jus’
Eggplant & Mushroom (Veg,G) 40€
Rapeaa munakoisoa, kuningas osterivinokasta, pähkinää ja yrtti-tomaattikastiketta
Huomioimme pyydettäessä muut allergeenit.