Siirry sisältöön

LÄMMINHENKINEN MUISTOTILAISUUS

Otamme osaa suruusi

Hautajaisten ja muistotilaisuuden järjestäminen on joka tilanteessa raskasta, ja me Mestaritallissa haluamme hieman keventää taakkaanne. Järjestämme tilaisuuden toiveittenne mukaan, ja varmistamme, ettei sinun tarvitse huolehtia käytännönjärjestelyistä.

Autamme teitä järjestämään lämminhenkisen muistotilaisuuden ammattitaidolla ja kunnioituksella.

Tilamme

Valoisat tilamme ovat muunneltavissa seurueenne koon mukaan. Rauhallinen Merikabinetti soveltuu alle 36 vieraan tilaisuuksiin. Tilassa on oma sisäänkäynti terassimme kautta sekä omat wc- ja naulakkotilat. Suureen Taivallahti-saliin taas mahtuu lautastarjoiluna max. 150 henkilöä, mutta tila voidaan puolittaa erillisiin Taival- ja Lahti-saleihin, joihin mahtuu noin 60 osanottajaa.

Koristelut

Tilaisuudessa on muistopöytä ja kynttilä. Ruokapöydät voidaan halutessa koristella tuikuilla. Halutessaan omaiset voivat tuoda oman kukan muistopöydälle ja ruokapöydille. Ravintolasta löytyy isoja ja pieniä kukkamaljakoita. Lisähinnasta saatavilla valkoiset kankaiset pöytäliinat ruokapöytiin.

Palvelut ja menut

Palvelu ja tarjoilut ovat meille kunnia-asioita. Vahvuuksiamme ovat ammattitaitoinen ja kunnioittava palvelu sekä ensiluokkainen ruoka. Buffet on klassinen ja vaivaton tapa tarjoilla ruokaa sekä pienille että suuremmillekin seurueille.

Muistotilaisuuden järjestäjän muistilista

  • Hautajaisten ja muistotilaisuuden järjestelyt voidaan aloittaa ennen hautausluvan saamista.
  • Kutsu muistotilaisuuteen esitetään joko henkilökohtaisesti tai sanomalehden kuolinilmoituksen yhteydessä.
  • Virallista kaavaa tilaisuudelle ei ole, joten voitte muistella läheistänne hänen persoonalleen sopivalla tavalla, käydä läpi hänen elämänsä kohokohtia ja yhteisiä hetkiänne.
  • Puheiden pitämiselle on hyvä tarjota mahdollisuus tilaisuuden aikana.
  • Mahdolliset adressit voidaan lukea ääneen.
  • Halutessanne esille laitetaan muistopöytä, jolle laitetaan valkea liina, kynttilä, kukkia, vainajan kuva ja esimerkiksi jotain häneen liittyviä esineitä.
  • Tilaisuuden lopuksi joku omaisista kiittää mukana olleita osanotosta. Jotkut julkaisevat kiitoksen sanomalehdessä tai lähettävät kiitoskortin.