Siirry sisältöön

MESTARITALLIN TILAT TAIPUVAT MONEEN

Erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Toivo Kuulan puistossa sijaitseva Mestaritalli on suosittu kokous- ja juhlapaikka. Asiantunteva henkilökunta, mukautuvat tilat, valoisa Taivallahti-sali, Merikabinetti ja iso terassi luovat loistavat puitteet erilaisille tapahtumille.

POHJAKARTTA

Mestaritallilta löydät monipuoliset tilat niin pienempään kuin suurempaan tilaisuuteen ja tapahtumaan. Voit varata joko pienemmän Merikabinetin, keskikokoisen Taival- tai Lahti-salin tai yhdistää nämä yhdeksi isoksi Taivallahti-saliksi.

MERIKABINETTI

Merikabinetti sopii pieniin, alle 24 hengen kokoustilaisuuksiin ja maksimissaan 36 hengen juhlatilaisuuksiin. Merikabinettiin on oma sisäänkäynti terassin kautta sekä tilan vierestä löytyvät wc- ja naulakkotilat. Merikabinetissa on myös Mestaritallin parhaat merimaisemat.

Kabinetissa on 65″ tuuman näyttö sekä erikseen pyydettäessä fläppitaulu. Tilasta löytyy myös ilmastointi.

Merikabinetti sopii hyvin esimerkiksi ristiäisten/nimiäisten tai muiden pienempien tapahtumien järjestämiseen.

TAIVAL-SALI

Taival-sali toimii hyvin alle 36 hengen kokoustilaisuuksiin ja maksimissaan 60 hengen juhlatilaisuuksiin.

Tilassa on AV-tekniikka ja langaton mikrofoni (mm. 86” pyörillä kulkeva näyttö ja pyynnöstä fläppitaulu). Tilasta löytyy myös ilmastointi.

LAHTI-SALI

Lahti-sali sopii alle 36 hengen kokoustilaisuuksiin ja maksimissaan 60 hengen juhlatilaisuuksiin.

Salissa on äänentoisto-järjestelmä, johon kuuluu myös kaksi langatonta mikrofonia ja AV-tekniikka (mm. 86” pyörillä kulkeva näyttö ja pyynnöstä fläppitaulu). Salissa on myös ilmastointi.

TAIVALLAHTI-SALI

Suureen Taivallahti-saliin (Taival- & Lahti-salit yhdistettynä) mahtuu istumaan lautastarjoiluna max 150 henkilöä. Salissa on äänentoisto-järjestelmä, johon kuuluu myös kaksi langatonta mikrofonia ja AV-tekniikka (mm. 86” pyörillä kulkeva näyttö ja pyynnöstä fläppitaulu). Taivallahti-sali on myös ilmastoitu.

Suuressa Taivallahti-salissa järjestät esimerkiksi kauniit meritunnelmaiset häät, ikimuistoiset syntymäpäiväjuhlat tai yrityksesi virkistymispäivän.

Tee virtuaalikierros tiloissamme

MEILLÄ JÄRJESTÄT

Häät ja juhlat

Mestaritalli on ollut useiden vuosikymmenien ajan suosittu hääjuhlapaikka ja on käytössä ympäri vuoden.

Muistotilaisuudet

Mestaritallissa järjestät vaivattomasti lämminhenkisen ja kauniin muistotilaisuuden.

Kokoukset

Järjestä merellinen kokous Mestaritallissa! Meiltä löydät useita eri kokoisia tiloja ja kokouspaketteja, jotka ovat räätälöitävissä kokouksen tarpeiden mukaisesti.