Siirry sisältöön

RAVINTOLA MESTARITALLI

YHTEYSTIEDOT JA AUKIOLOAJAT

Ravintola Mestaritallissa on talvikaudella mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia, kuten kokouksia, yritystapahtumia, perhejuhlia tai muita hyvän ruoan tilaisuuksia. Pyydä tarjous tilaisuudellesi tarjouslomakkeella tästä.

Kesäkaudella (1.5.2024 alkaen) palvelemme niin yksityistilaisuuksien pitopaikkana kuin À la Carte-ravintolana.

Yhteystiedot

Merikannontie 6 , 00260 Helsinki

020 749 8140

myynti.mestaritalli@restel.fi

Aukioloajat

Ma-Su

Suljettu

Ravintola Mestaritalli, keittiö

Ma-Su

Avoinna tilauksesta

MERITALLI

Meritalli on talvikauden suljettuna 1.5. asti.

SIJAINTI JA SAAPUMINEN

SAAPUMINEN JULKISILLA KULKUVÄLINEILLÄ

Bussilinja 24 Erottajalta Seurasaareen ajaa Mechelininkatua pitkin, ja lähin pysäkki on aivan Sibeliuspuiston tuntumassa, josta kävelymatkaa Mestaritalliin on noin 5 minuuttia.

Lisäksi useat bussilinjat, jotka ajavat Runeberginkatua pitkin, ovat hyviä vaihtoehtoja. Lähin pysäkki on Apollonkadun pysäkki, jolta kävelee ravintolaan noin 10 minuuttia.

Raitiovaunulla Mestaritallille pääsee linjoilla 2 sekä 8, ja lähin pysäkki on Apollonkadun pysäkki, jolta Mestaritalliin kävelee noin 10 minuuttia.

SAAPUMINEN OMALLA AUTOLLA

Mestaritalli on osoitteessa Merikannontie 6, 00260 Helsinki. Suosittelemme pysäköimään auton Merikannontielle tai Pohjoiselle Hesperian kadulle, josta löytyy kaupungin maksulliset pysäköintipaikat.

Ravintolan pihapiirissä on rajoitettu määrä paikoitustilaa, joka vaatii erillisen pysäköintitunnuksen. Pysäköintitunnuksen saat ravintolahenkilökunnalta. Pysäköintitunnus on oltava auton tuulilasissa heti kun auto on pysäköity parkkialueelle.

HUOM! Meritallin edessä oleva asfalttialue on Toivo Kuulan puistoa, johon ei saa pysäköidä autoja. Helsingin kaupunki sakottaa kaikki tälle alueelle pysäköidyt ajoneuvot.

TILAVARAUKSET JA TIEDUSTELU

Talvikaudella (ennen 1.5.2024) toimimme tilausravintolana.

Kerro meille toiveistasi, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun tilaisuuteesi ja tarpeisiisi sopiva kokonaisuus. Tavoitat meidät sähköpostilla myynti.mestaritalli@restel.fi tai puhelimitse: 020 749 8140 (arkisin klo 9–16). Voit myös jättää meille tarjouspyynnön.

PÖYTÄVARAUKSET

Voit varata pöydän varauskalenterin kautta tai isommalle seurueelle myyntipalvelustamme sähköpostilla: ravintolat.mestaritalli@restel.fi tai puhelimitse:
020 749 8140 (arkisin klo 9–16).

Pöytävarauksen voi tehdä vain ravintolan sisätiloihin. Emme ota pöytävarauksia vastaan terassille. Jos terassilla on tilaa ravintolaan saavuttaessa, voi ruokailla myös terassilla.

MEILLÄ JÄRJESTÄT

HÄÄT JA JUHLAT

Mestaritalli on ollut useiden vuosikymmenien ajan suosittu hääjuhlapaikka ja on käytössä ympäri vuoden.

MUISTOTILAISUUDET

Autamme teitä järjestämään lämminhenkisen muistotilaisuuden ammattitaidolla ja kunnioituksella.

KOKOUKSET

Järjestä merellinen kokous Mestaritallissa! Tilamme on muunneltavissa kokouksenne tarpeiden mukaan.