Siirry sisältöön

VUOSIKYMMENIEN AJAN SUOSITTU HÄÄPAIKKA

Rauhallinen merenrantamaisema Toivo Kuulan puiston kupeessa tarjoaa erityisen kauniit puitteet häille jokaisena vuodenaikana. Syksyllä taivaanranta maalautuu upeisiin auringonlaskuihin, ja talvisin ravintolassa nautitaan ympäröivästä valkoisesta hiljaisuudesta. Ammattitaitomme ja vuosien kokemus näkyy kaikessa mitä teemme: haluamme olla järjestämässä teille ikimuistoisen juhlapäivän!

Mestaritalli on ollut jo useiden vuosikymmenien ajan suosittu hääpaikka. Meillä voi järjestää hääjuhlia ympäri vuoden.

Istumapaikat ja tilat

Taivallahti-sali
Ravintolan Taivallahti-nimisessä pääsalissa voidaan järjestää juhlat lautastarjoiluna jopa max. 150 henkilölle. Tila on jaettavissa kevyellä väliseinällä myös kahdeksi pienemmäksi tilaksi, Taival- ja Lahti-saleiksi. Tila on ilmastoitu.

Merikabinetti
Taivallahti-salin lisäksi vuokrattavana on myös pienempi 36 hengen Merikabinetti. Kabinetissa on helppo järjestää yksityinen tilaisuus erillisen sisäänkäynnin sekä wc- ja naulakkotilojen ansiosta. Merikabinetissa on myös Mestaritallin parhaat merinäköalat. Tilasta löytyy myös ilmastointi.

Mestaritallin anniskeluoikeudet ovat klo 02.00 asti, joten valomerkki tulee viimeistään klo 01.30.

Ruoka- ja juomatarjoilut

Koska kyseessä on ravintola, tulee ruoat ja juomat tilata Mestaritallilta. Ruokatarjoilu voidaan toteuttaa noutopöydästä tai pöytiin tarjoiltuna, toiveidenne mukaan. Kutsutuille vieraille on kohteliasta tarjota ruokajuomat, mutta ruokailun jälkeen vierailla on myös mahdollisuus ostaa juomia omalla rahalla ravintolan baarista. Juomat veloitetaan toteutuneen kulutuksen mukaan.

Räätälöimme ruoka- ja juomatarjoilut aina tilaisuuden luonteen ja toiveidenne mukaan.

Ohjelma

Ravintolasalissa on mahdollista järjestää monenlaista ohjelmaa: tilaa on orkesterille ja tanssilattialle, stand upille tai vaikka tanssiesitykselle. Buffetpöydät voidaan kerätä pois ruokailun jälkeen ja vapautunutta tilaa voidaan käyttää vaikka tanssilattiana. Salissa on lautalattia, jolla on miellyttävää tanssia.

Taivallahti-salissa on äänentoistojärjestelmä ja yksi langaton mikrofoni. Tilauksesta käytettävissänne on siirrettävä näyttö. Kaikki laitteet ovat käytössänne veloituksetta.

Koristelut ja siivous

Ruokatarjoiluiden hintaan kuuluvat kuitupaperiservietit ja halutessanne tuikkukynttilät. Talvisin voimme laittaa ulko-ovelle ulkotulet.

Muu koristelu on tilaajan vastuulla ja aika tilan koristeluun sovitaan tapauskohtaisesti. Maljakoita voitte lainata ravintolastamme. Tilan siivous kuuluu ruoan hintaan.

Budjetti

Mestaritallissa kustannuksiin vaikuttavat eniten valittu menu ja juomat. Tässä esimerkkilaskelma hääjuhlista suositusjuomilla vuonna 2024:

• Alkumalja 8,00 €
• Hääbuffet 62,00 €
• Kaksi viinikaatoa 16,00 €
• Kahvi 4,00 €
• Avec 12,00

Yht. 102,00 € / hlö

Tämän lisäksi kustannuksia voi tulla tilavuokran lisäksi pöytäliinoista. Ruoan hintaan sisältyvät henkilökunta, servietit, tuikkukynttilät, pöytämaljakot, loppusiivous sekä kaiken Mestaritallin tekniikan käyttö (esimerkiksi 84-tuumainen näyttö, langaton mikrofoni ja taustamusiikkijärjestelmä).

Muuta

Mestaritallin sijainti Taivallahden rannassa antaa kauniit puitteet esimerkiksi hääkuville. Noin 30 metrin päässä ravintolasta on merenrannassa pieni laituri ja hiekkaranta, jonne hääparin on kätevää siirtyä kuvausta varten.

Pihallamme on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa, mutta vieraat voi tuoda Taivallahden vastarannalle myös vesibussilla. Venelaiturilta on noin 5–10 minuutin kävelymatka Mestaritalliin.

Myyntipalvelu on tukenanne suunnittelussa alusta alkaen varmistaen, että hääpäivänä hääpari voi keskittyä nauttimaan omista häistään. Ota rohkeasti yhteyttä myyntipalveluumme puhelimitse 020 749 8140 (arkisin 10-16) tai sähköpostitse Myynti.Mestaritalli@restel.fi